Doing healthy things together

Hvorfor magnesium?

Det er naturligvis vigtigt, at du dagligt får alle de vitaminer og mineraler, du har brug for. For tiden er magnesium blevet vældig populært, og rigtig mange indtager dem i pilleform hver dag. Det er rigtigt, at vi må undvære nogle vitaminrige fødevarer om vinteren, selvom vi nærmest kan få hvad som helst året rundt, om det så skal transporteres til os fra den anden side af Jorden. Det er derfor mange indtager vitaminpiller om vinteren. Vi kan dog stadig få alle vitaminerne og mineralerne fra naturlige fødevarer produceret i Danmark eller længere nede i Europa. Det gælder også magnesium. Læs på de to link herunder hvorfor magnesium er så vigtig for dig, og hvorfra du kan få det.

http://sund-forskning.dk/artikler/magnesium-0/

http://sund-forskning.dk/artikler/forskere-gor-overraskende-opdagelse-magnesium-ikke-calcium-er-noglen-til-sunde-knogler/

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Doing healthy things together