Health, Physical activity

Have, hygge og hotdog

Det er en helt fantastisk tid, vi går i møde. Blomsterne springer ud, fuglene kvidrer og det bliver lysere og lysere. Det er skønt at være ude i det grønne, især i godt vejr. Dette gælder også haven. Jeg elsker at gå rundt i haven og ordne forskellige ting. Lige nu er det fx tid til beskæring af frugttræer. Herunder er det min grønne reine claude blommetræ, der er ved at blive trimmet.

reine claude

Det fede ved have-/husarbejde er også, at der er mange forskellige arbejdsopgaver, som mine tre drenge også synes er spændende. Fx rensning af terrasse for alger med højtryksspuler. Tage mos af taget. Vaske bilen. Sætte fuglekasser op de har lavet i sløjd i skolen osv. Dejligt at være sammen om at lave ting omkring huset. Det hjælper især også, når de på skift bliver udnævnt som bålmestre. Bålmesteren skal sørge for at holde gang i bålet, så vi kan få nogle gode gløder til at lave vores “sunde” bålhotdogs.

bål i haven

Som det kan ses ved husgavlen bag bænken, så er der rimelig meget grenaffald fra sidste år til at få lavet adskillige bål til havegastronomi i løbet af foråret og sommeren. Jeg er ikke blevet gammel nok til Webergrill endnu. Jeg synes, der er noget helt særligt ved at lave mad over bål. Måske er det hulemanden, der taler til mig ;o). Det synes mine drenge heldigvis også. Godt gået bålmester. Der kom gode gløder, og vi fik pølser og brød lagt på bålet. Brødene skal man være meget opmærksom på. Det går stærkt.

hotdog på bål2

Vi var lidt dovne i dag mht. at tage alle tingene med ud, men det er ok, vi har været særdeles aktive med alle mulige praktiske gøremål. Derfor synes vi, at det var helt ok, at gå ind med pølserne og brødet, og lave resten af “The Hotdogs”.

the hotdog

Ja ja vi har forsøgt at gøre dem så sunde som muligt. Det er da trods alt groft brød. Men en ting er sikkert. De var meget sunde for sjælen. Derudover skal det retfærdigvis siges, at vi fik gulerods- og peberfrugtsstave til.

Jeg håber du også har en have, og nogle børn der har lyst til at hjælpe til derude. Som sagt en skøn måde at være sammen på. Derudover er det en fantastisk måde at lære dem bållivets glæder på. Det er ret nemt at anrette en bålplads i haven. Hvis du ikke vil grave ud til et bålsted, så kan du fx investere i et bålfad. Denne er i høj kvalitet, men der findes naturligvis også billigere på markedet. Som inspiration til din kommende have sæson kan du måske have glæde af denne side fra KATRINES.COM. Der er alt muligt til både inde og ude.

Nyd det derude. Før projekter ud i livet – SAMMEN. GOD PÅSKE.

12920512_133828580345482_1426463628085470563_n

Love, health and wisdom

Brian

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar