Health, Mindset, Nature

Opium til sjælen

lille smørholm

En af mine bedste øjeblikke i livet er, når jeg er på friluftstur med gutterne. Hvert år i maj måned tager vi på kanotur i skærgården syd for Västervig. Det er fire fantastiske døgn, hvor vi slapper af og nyder den fantastiske smukke natur omkring os og hinandens samvær. Hvis du ikke har prøvet at padle kano eller ro kajak i skøn flot natur, så vil jeg klart anbefale dig det. Det er ren opium til sjælen, og du føler at du lever 100%. Du kan bare mærke ind til marv og ben, at dette er så godt for dig. Efter en lang dag på vandet er vi her gået i land og nyder aftensmaden over lejrbålet. Det er snart tid til at vi tager afsted derop igen, og jeg glæder mig som et lille barn. Det lille barn er vigtigt at stimulere og holde liv i. Det er et af drivkræfterne i dit liv.

be-like-a-child-wayne-dyer

Love, health and wisdom

Brian

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar