Biology, Mindset, Nature

Magthaverne bremser bæredygtigheden

Hvis vi skal være mest mulig bæredygtige i vores samfund, så skulle vi naturligvis alle have solceller på vores tage, så vi kunne producere vores egen EL og være 100% selvforsynende. Så ville vi også kunne producere strøm til vores egen el-bil og diverse andre ting, der også har genopladeligt batteri.

204-energi2   ps-c30-elbil_741609i

Egentlig kan man undre sig ret meget over, hvorfor vi i starten af det 21. århundrede ikke er nået længere, når man nu så længe har arbejdet med teknologien omkring vedvarende energi og EL-biler. Der må ligge noget andet bag. Magthavere med en anden agenda. Magthavere, der tjener for meget på de gamle fossile brændstoffer, og måske for at blive mere bæredygtige i fremtiden (de er jo trods alt nød til det) hellere vil satse på brintbiler, da de her har en større mulighed for at hente afgifter hjem fra borgerne. Det er jo lige netop det, det hele handler om. Staten fx vil ikke tjene nok på at Hr. og Fru Danmark får solceller på taget, så de bliver selvforsynende inden for lys, varme, transport m.m. Selvom det klart vil være det mest bæredygtige overhovedet, altså det bedste for HELE Jorden, undtagen dem, der i forvejen sidder på magten (Oliemagten, regeringer m.m.). Staten skal jo naturligvis have sine skattepenge et sted fra, men vi kan vel hurtig blive enige om, at som Jordboere uden noget andet hjem foreløbigt, så må vi gøre alt, hvad vi overhovedet kan for, at vores kære Jord forbliver et rart sted at være langt ind i fremtiden.

Moderjord0

Håber at vi kan få startet en debat omkring hvilken retning det er mest hensigtsmæssig at gå i, og så bare se at komme i den retning hurtigst muligt. Der bliver nølet for meget. Lad os få noget aktion i den rigtige retning NU, og lad os få presset de politikere til at tage noget fornuftigt ansvar på dette område.

The EARTH with love and wisdom

Brian

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar