Learning and development

Det rigtige job

Kære læser

Jeg håber du elsker dit job lige så meget som jeg. Jeg håber, at du slår øjnene op hver morgen (og efter du har sundet dig lidt måske) og synes, at det er helt ok at tage afsted på arbejde. Netop fordi arbejdet giver dig mening, du udnytter dine gode kompetencer, du synes du gør en forskel, og ikke mindst har nogle gode kolleger.

Alt dette er jeg så heldig at opleve hver dag. Jeg elsker at være fysisk aktiv, være ude i naturen og være med til at gøre en forskel for andre mennesker, især børn og unge. Derfor er jeg idræts-, biologi- og geografilærer.

Her til morgen havde jeg min 7. årgang med på stranden. Temaet er de næste 4 gange “Klog på sten”. Oplægget i klassen inden vi cyklede til stranden var et stenkompendie, der kort fortæller hvad sten er, hvor de kommer fra, hvordan de er dannet, og hvilke tre overordnede kategorier de opdeles i. Dette skulle de dog ikke bekymre sig om på stranden. Her lyd opgaven blot, at de i grupper skulle finde så mange forskellige sten som muligt, og samle dem i en “gruppekasse”.

DSC_2074 (1)                  DSC_2075 (2)

Vejret var fantastisk. Først en halv time med at finde alle de forskellige slags sten de kunne. Derefter en “slå smut” konkurrence, en “kaste længst” konkurrence og afslutningsvis “præcisionskast”. Vi kørte tilbage til skolen efter de to lektioner. Næste gang skal vi finde ud af hvilke sten, vi har fundet og gruppere dem derefter.

Herunder et billede af stranden tæt på skolen efter eleverne lige er kørt.

DSC_2073    DSC_2072

Love, joy and wisdom

Brian

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar