Follow your heart and find the perfect time

Havets glæder

Det bliver varmere og varmere, det gør havet også til stor glæde for mig og heldigvis også for mange andre. Jeg er en udmærket svømmer. Jeg er vokset op ved Vesterhavet, og kender godt havets enorme kræfter. Hvert år oplevede jeg druknede tyskere, der blev halet livløse op af det ubarmhjertige hav. Jeg har lært at respektere understrømmens enorme kraft, der kan gribe dig i et jerngreb og føre dig mange meter længere ud – og NED. Derfor er det næsten som at svømme rundt i svømmehallen i Køge Bugt. Forholdsvis roligt vand og næsten ingen strøm,……….men kun en tåbe frygter ikke havet.

Jeg elsker at svømme i havet, så meget, at det ofte er svært at få en med mig deri. Det er netop ret vigtigt, at du altid har en med dig i havet. Der kan ske så mange ting, og selv på lavt vand er det altså livsfarligt, hvis du skulle slå dig, få det dårligt, et ildebefindende m.m. Husk derfor altid at have en med dig, når du svømmer/bader. Jeg kender mange eksempler på folk, der er reddet fra druknedøden, netop fordi hjælpen var nær.

swimming

Noget af det bedste jeg ved er, at løbe rundt på stranden, som i aftes med to af mine drenge, og spille strandfodbold, beachvolley eller bare en løbetur. Når man så har fået varmen i kroppen, så er det helt fantastisk at hoppe i havet, svømme eller bare få sig en dukkert. Det er jo kontrasterne, der gør, at man kan opleve ting særlig intensivt.

yin_yang-300x300

Fx hvis du sveder og er tørstig, er det skønt at drikke noget køligt, er du meget træt er det fantastisk at slappe af eller sove, har du været på tur/friluftstur i længere tid, så er det skønt at komme hjem igen osv. Alle disse “kontraster” gør, at man sætter meget mere pris på og nyder tingene mere.

livets-kontraster

Sådan har jeg det med havet. En af mine gode venner har forøvrigt et stort træbadekar med fyr til. Dvs. at den kan varmes op med brænde. Det er fantastisk at hoppe i den efter en dukkert i det kolde vand. Især om vinteren ;o)

Svens varme kar

Inspiration til strandlivets glæder: ZalandoSportamoreBjørn Borg og Ellos

Love blue planet

Brian

 

 

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Follow your heart and find the perfect time