Triangle of health = Quality of life

The greatest challenge in life

the greatest challenge
Før du kan blive glad for det, du ser hos dig selv, handler det i høj grad også om at acceptere dig selv, som du er, for at du kan videreudvikle dig. Derudover handler det om at værdsætte dig liv nu og her. At leve med nuets kraft gør det meget nemmere at acceptere de forskellige forhold og situationer, der udspiller sig omkring dig. Derudover bliver du mere taknemmelig for det som er lige nu. Accept af det som er, bringer lettere det du ønsker (Neel Leonhardt). Hvis du er ordentligt tilstede i nuet, så er en kop kaffe, te, en ny dag, det at strække kroppen, mad, arbejde, at lægge sig i en dejlig seng om aftenen m.m., ting som du dagligt vil sætte pris på. Hvis ikke, så er du nok ikke tilfreds med at gøre det eller med dig selv.
Love, health and wisdom
Brian

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Triangle of health = Quality of life