Cross country activities

Boldbalance med dig selv

Du har forhåbentlig lige haft en god ferie, eller du er stadig igang. Du har koblet helt fra og har nydt det. Du har gjort alle de ting, som du ikke har ordentlig med tid til i hverdagen. Du har forhåbentlig været god ved dig selv på alle mulige måder.

Måske glæder du dig til at starte på arbejdet igen, fordi du har et godt arbejde, der giver god mening og livskvalitet for dig. Hvis ikke, så burde du måske overveje, om der er alternative muligheder. Det skal jo helst ikke være sådan, at man ikke har lyst til at tage på arbejde hver morgen.

Når hverdagen starter igen, så falder man hurtigt ind i den daglige rutine. Nogle får hurtigt atter for mange bolde i luften. Det er godt at have gang i forskellige ting, men hvis man ikke føler, at man kan nå at gribe eller spille med boldene, så frustrerer det en, man føler sig presset og derved kan man hurtigt komme til at føle sig stresset igen. Lov derfor dig selv, at nu efter ferien, så vil jeg kun “serve” de bolde igang, som jeg kan nå at spille med undervejs til, jeg når mit mål.

spille med bolde

Love, health and wisdom

Brian

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Cross country activities