Travelling

Livet i Alicante 5

Dag 5

Blue Monkey, beach og tapas

Sidste dag i det sydspanske. Startes naturligvis i solopgang og med en løbetur i palmeparken, efterfulgt af en fantastisk svømmetur i det helt igennem forrygende lækre middelhav.

DSC_0135      DSC_0134

Jeg kan bare ikke få nok af det, og savner det allerede her på sidste dagen. Det hav føles bare godt for krop og sjæl. Kan godt forstå at befolkningerne omkring middelhavet, på det europæiske kontinent, bliver ældre end os oppe nordpå. Sol, mineraler fra saltvandet, føde fra havet, frugt og grønt og mindre stress og jag. På mange måder har de nu fat i den lange ende af livets tov.

DSC_0136      DSC_0138

Blue Monkey (The beachbar) har hele strandlivet igennem hernede spillet super fede gamle musikslagere. Lige fra The Beatles, Queen, Wham til Frank Sinatra. De har skabt en super stemning gennem deres musik og store imødekommenhed, når man ind i mellem har gæstet baren.

Jo sidste dagen skal naturligvis bruges på stranden så længe som muligt. Jeg kan dog ikke fordrage at ligge på stranden for længe af gangen. Max 20 minutter, så er det ud i havet eller andre aktiviteter på stranden.

Man kan faktisk godt blive træt af at gå ud og spise på restaurant. Denne sidste aften har vi besluttet os for at lave vores egen tapas med den gode lokale Rioja.

DSC_0141

Tak for denne gang Alicante.

Love, health and wisdom

Brian

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar