Mindset

Opsamling af dine 7 gode vaner

For at give dig overblik over de 7 vaner, som jeg har givet dig en efter en de sidste 7 dage. Herunder har du først og fremmest den meget succesrige amerikaner, der har skrevet bogen om de 7 gode vaner.

stephen

Herunder vil jeg give dig to gode oversigter over de 7 forskellige vaner:

11431_c

Herunder er de uddybet mere:

image_thumb

De 7 gode vaner-træ er en super god illustration af vanerne.

7-gode-vaner

Det er ikke ligefrem nemt at ændre vaner. Der er tre faktorer, der er til stede for, at du kan etablere nye vaner:

vaner

For det første så har jeg forsøgt at give dig viden omkring de 7 gode vaner. Det er det første skridt på vejen. Derefter skal du helst kunne forstå vanerne. Du skal synes, at de giver mening, og at du mener, at de kan være med til at skabe et bedre liv for dig og dine medmennesker. Hvis du synes det, så er din motivation skabt, og grobunden for din vilje til forandring er tilstede. Men for at kunne skabe forandring til de nye gode vaner, så er du naturligvis nød til at vide, hvordan du kan skabe de nye vaner, og du er nød til at komme godt igang og være vedholdende, så de kan blive en indgroet del af dig – dine nye gode vaner. Hvis du ikke allerede er igang, så start med nedenstående.

slide_22 (1)

Dernæst kommer den udvidede model, hvor du kan se uafhængigheds-/afhængigheds- og gensidigheds områderne. Derudover er der de fire dimensioner; den fysieke, mentale, sociale og åndelige.

slide_24

Du kan gøre det – du skal gøre det – det er din og andres livskvalitet, det handler om.

c23a3d8116-minindreleder_logo

Hvis du vil det…….

Love, health and wisdom

Brian

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar