Health, Nature, Wellness

Morgen, gåtur, sol og strand

Vi har fantastisk vejr for tiden. Masser af sol i november og i starten af december. Lad det blive ved på denne måde, så er vinteren noget nemmere at komme igennem. Især for en som mig, der gerne vil have sommer hele året rundt….ok ok måske så bare lige 3 ugers vinter, så man kan nå at glæde sig og mærke kontrasten ;o)

Denne søndag morgen var ingen undtagelse. Skønt solskinsvejr. Gåtur ved Søndre strand i Køge. Lige til at klare selvom det ærgrer mig at jeg ikke kan svømme rundt i det lækre hav. Lidt vinter-vikingebadning skal det nok blive til bare ikke lige i dag. Mathilda nød det lige så meget……

DSC_0331

Jeg har været på mange forskellige strande i Danmark efterhånden. Vokset op ved vestkysten i Jylland, men Søndre Strand i Køge er dog en af mine klare favoritter. Elsker de små sandbanker, der ligger ude i det normalt ret rolige hav. Som en vestjyde ville sige (mig fx). “Det hav er ligesom et badekar”.

DSC_0329

Da Mathilda er en ret lille hund, er jeg sikker på at hun er helt enig.

Håber også du har været ude og være aktiv i det skønne vejr.

Love, health and wisdom

Brian

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar