Healthy food, Physical activity

Start allerede nu – Kostplan og løbeprogram

Hvorfor vente med dit nye sunde liv med dine egne sunde målsætninger for et liv med større livskvalitet? Hvis du vil tage sagen i egen hånd allerede nu inden du bliver alt for led ved alle julens fristelser, så er der herunder et forslag til kostplan og træningsprogram.

DSC_0033

Herunder er der et 16 ugers løbeprogram, der stille og roligt får dig i form til at løbe 10 km. Nogle vil kunne opgradere dette, når de først er kommet igang, andre vil synes at det er rigeligt med de 10 km. I begge tilfælde undgå at lægge for hårdt ud. Det kan godt være at dine muskler kan være med, men det vigtigste er dine led og sener.

løbeprogram1

Jo mere du træner og spiser sundt, desto mere vil du nyde nogle julegodter ind i mellem.

God træning og glædelig jul

Brian

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar