Travelling, Wellness

Liebe und Lüste in Lübeck

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv og en anden, så tag til fantastisk skønne Lübeck som ikke ligger særlig langt fra Puttgarden eller den dansk tyske grænse. Særligt om efteråret er det skønt, da klimaet er en lille tak varmere end i Danmark. Derudover er Lübeck en utrolig hyggelig by, og med så meget andet i Tyskland, så er tingene bare helt i orden. Jo ordnung muss sein. Derudover er byen også kendt for sine Kur- og wellness steder.

Her er bare et lille uddrag af hvad du kan opleve i Lübeck.

 

 

            

Nej det gjorde vi ikke (M), men vi tog på en fantastisk Indisk restaurent, Taj Mahal, som ligger herunder i den gamle del af Lübeck.

  

    

Tyskere har noget med sæsonens råvarer, hvilket er en super god bæredygtig og social ting. Herunder er der kartoffelmarket på Marktplatz ved Rathaus. Se på kortet herunder (pilemarkøren). Vi så endda flere kartoffelkældre, altså restautioner og bierstube.

  

Hvis du vil bo centralt lidt udenfor den gamle bydel, så kan jeg varmt anbefale Ibis Hotel Lübeck. Derudover er der heller ikke særlig langt til Kurstedet Bad Schwartau.

   

Billedresultat for ibis hotel lübeck

 

Der er mulighed for alle mulige former for wellness for kroppen i Holstein-Therme i Bad Schwartau lidt Nord for Lübeck. Det koster ca. 120 kr. pr. person for en hel dag. Men hvis du bruger Ibis Hotel, så får du en dagsbillet gratis pr. person.

Nu er det jo et tysk kursted, og tyskere har det jo med gerne at ville være nøgne. Sådan er det også her………, men bare rolig ikke alle steder i Kurstedet.

Håber du har fået lyst til at forkæle dig selv i det nordtyske.

Love, wellness and wisdom

Brian

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar