Health, Nature, Physical activity, Wellness

Flow på stranden

Jeg elsker havet og strande. Jeg har altid følt mig draget til havet på en eller anden måde, og derfor har jeg altid været meget på strande. Strandlivet har fyldt meget i hele min barndom, voksenliv og især også efter jeg selv har fået børn. Det er nemlig på stranden, at mine drenge og jeg har haft nogle af vores største oplevelser.

Herunder er det Mimice i Kroatien til venstre og Pataua i New Zealand til højre.

Herunder Abel Tasman, New Zealand og til højre Møns Klint

Herunder Sea Volley i Pelion i Grækenland og til venstre Saksun på Færøerne

Alle steder hvor vi har haft fantastiske strandoplevelser. Dette er kun et lille udpluk af de fantastiske steder, hvor vi har udfoldet os 100% med hele kroppen.

Netop det at udfolde sig 100%, at føle sig i et med sine bevægelser og omgivelser. Der hvor ens væren smelter sammen med aktiviteten i omgivelserne. Det er her hvor man oplever den stærke og kosmiske kraft – FLOW.

Denne flow-følelse havde jeg i morges da jeg løb på Solrød strand. Det var den skønneste morgen med den skønneste solopgang og helt vindstille. Det er denne løbetur på stranden, jeg vil dele med dig denne gang. Du kan godt forestille dig at det måtte blive intervaltræning, da jeg var nød til at standse op ret mange gange for, at tage billeder af alt det skønne som jeg kom forbi.

Værsgo! 100% flow i Jordens skønhed:

                                    

Håber dette vil inspirere dig til at komme mere på stranden. Ud til de dejlige elementer, ud til friskheden og havets puls. Gåture eller løb m.m. alt sammen noget der gør dig 100% godt. Måske ses vi derude ;o)

Love and wisdom

Brian

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar