Health, Learning and development, Mindset, Wellness

Din selvhelbredende krop 3 – Positive tanker

Nu laver jeg “det selvhelbredende menneske” om til noget mere nærværende for dig, nemlig “Din selvhelbredende krop”. Kroppen er i denne sammenhæng hele dig. Det er både krop og sjæl, hjerne og resten af kroppen. Din krop skal ses som en stor sammenhængende energisystem, hvor alle cellerne arbejder sammen hele tiden for at få det mest optimale ud af livsomstændighederne for DIG. Dette kan vi hjælpe kroppens celler til ved hjælp af vores levevis, følelser og tanker. Dette afhænger i høj grad af vores tilgang til os selv og vores omverden.

Billedresultat for cell communication

Hvad nu, hvis du har evnen til at helbrede din krop blot ved at ændre på, hvordan dit sind tænker og føler?

Hvad nu, hvis vi i virkeligheden undergraver os selv ved at benægte det faktum, at kroppen helt naturligt er indrettet til at helbrede sig selv, og at sindet styrer dette selvhelbredende system?

Man hører folk hviske om den kvinde, hvis kræft svandt ind til ingenting under strålebehandling. Først bagefter opdagede lægerne, at strålekanonen var i stykker. Hun havde rent faktisk ikke modtaget den mindste smule bestråling, men det troede hun, hun havde. Og det gjorde lægerne også. Sådan findes der rigtig mange sande historier om mennesker der på “mirakuløs” vis snyder døden og bliver raske.

Billedresultat for sind krop forbindelsen

Der er i årtier blevet argumenteret for sind-krop-forbindelsen blandt lægevidenskabens pionerer. Men til trods for dette er det ikke lykkedes at bringe den ind i den gængse lægeverden. Mange dygtige læger undersøger heldigvis denne sind-krop-forbindelse og er nået langt på området. De kæmper blot en hård kamp med at få anerkendelse i den etablerede konservative vestlige lægevidenskab. Det er læger som læger som Bernie Siegel, Christiane Northrup, Larry Dossey, Rachel Naomi Remen og Deepak Chopra. Dog er der med tiden også kommet artikler i større tidskrifter som New England Journal of Medicine og Journal of the American Medical Association om emnet. Her er der skrevet om beviser for, at du radikalt kan ændre din krops fysiologi blot ved at ændre dit sind. Der er også bevis for, at du kan gøre dig selv syg, når dit sind tænker usunde tanker. Og det er ikke bare mentalt. Det er fysiologisk.

Ud fra disse beviser vil jeg de næste mange dage skrive til dig om, hvordan usunde tanker og følelser bliver til sygdom, og hvordan sunde tanker og følelser hjælper kroppen med at reparere sig selv.  Jeg vil beskrive at en enkelt positiv ændring i din mentale indstilling kan få dig til at leve ti år længere, at en enkelt arbejdsvane kan øge din risiko for at dø, og at en fornøjelig aktivitet, du formentlig aldrig har sat i forbindelse med et sundt liv, på dramatisk vis kan nedsætte din risiko for hjertesygdom, slagtilfælde og brystkræft.

Dit sind har magt til at ændre din krop fysiologisk gennem en kraftfuld kombination af positive overbevisninger og venlig omsorg fra den rette behandler. Og den rette behandler er i første omgang DIG.

Jeg ønsker at lære dig, hvordan du skal lytte til kroppens hviskende meddelelser: Det er prøvesten på din vej mod den ideelle sundhed, som fører dig væk fra dine anlæg for sygdom og hen mod det, der er videnskabelige beviser for, vil resultere i et bedre helbred og et længere og mere vitalt liv.

Billedresultat for love and passion

I will be back tomorrow with passion, love and the truth for YOU.

Love and wisdom

Brian

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar