Din selvhelbredende krop 6 - Den sikre måde at gøre dig selv syg

Sjove vitser 1

Kære brevkasse

Jeg er en mand på 32, lykkelig gift med min hustru, og vi har to dejlige børn.  Den seneste tid har min kone købt noget nyt tøj. Hun er også begyndt at gå meget ud alene. Når jeg spørger, hvem hun er sammen med, svarer hun altid: “Ikke nogen du kender“. I forgårs ringede hendes mobil, og da jeg ville række hende den, vrissede hun, at jeg aldrig skulle røre hendes mobil. Hver torsdag, når hun kommer hjem, bliver hun sat af længere nede ad vejen. Men i torsdags besluttede jeg mig for at finde ud af, hvem der kørte hende hjem. Så jeg gik ud i indkørslen og gemte mig bag min BMW.

Da jeg kiggede ned, så jeg til min store overraskelse, at den lækkede lidt olie. Nu er mit spørgsmål: “Er det normalt at en BMW 750 lækker olie, når den kun har kørt 30.000 km??

 

En biskops bidrag
? Biskoppen går ind i sin bank og siger til personen ved kassen: ?Godmorgen, kunne du venligst indløse denne check til kontanter for mig??
? Kasserer : ?Det skal være mig en fornøjelse. Kan du vise mig dit ID??
? Biskoppen : ?Jeg ikke har taget nogen form for ID med mig. Jeg er jo Biskoppen?
? Kasserer : ?Ja, jeg ved godt, hvem du er, men der er jo alle de statslige regler, og jeg skal følge dem?
? Biskoppen : ?Jamen, alle ved hvem jeg er?
? Kasserer : ?Hør her: En dag kom Thomas Bjørn ind i banken uden ID. For at bevise, at han var Thomas Bjørn, tog han sin golfkølle frem og slog en golfbold på tværs af bankens forhal og ned i en kop. På grund af dette slag indløste vi hans check til kontanter. En anden gang kom Caroline Wozniacki ind uden ID. Hun tog sin tennis ketsjer frem og servede direkte ind i midten af vores banklogo 90 meter væk. Og vi indløste hendes check med det samme. Så hvad kan du gøre for at bevise, at du er den, du siger, du er??
? Biskoppen tænker og tænker og siger til sidst: ?Helt ærligt, jeg kan overhovedet ikke komme i tanke om noget som helst, jeg kan gøre?
? Kasserer : ?Skal det være store eller små sedler, Hr. Biskop???

Billedresultat for biskop

Ha en fantastisk dag.

Love and wisdom

Brian

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Din selvhelbredende krop 6 - Den sikre måde at gøre dig selv syg