Learning and development

Dagens citat – Magtens korridorer

Magt giver ingen indrømmelser uden et krav. Det har den aldrig gjort, og det vil den aldrig gøre. Find ud af hvad den præcise mængde uretfærdighed, som folk vil finde sig i, er, og du har fundet den præcise mængde uretfærdighed, som de vil blive udsat for, og det vil fortsætte, indtil den er imødegået med enten ord eller slag eller begge. Tyranners grænser foreskrives af udholdenheden hos dem de undertrykker. Mennesker får måske ikke alt de betaler for i denne verden, men de må betale for alt som de får.

– Frederick Douglass
Præsident Donald Trump har haft travlt med at skrive dekreter, siden han blev indsat den 20. januar. Men hvor meget magt har han egentlig, hvad har han ikke magt til, og hvem vil kunne stoppe ham? Få nogle af svarene her
Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar