YOU before TWO

Mentaltræning

Du er din bedste ven og din største fjende

Du har uanede muligheder med din krop og alle de ressourcer den besidder. Hvis du blot har troen, viljen og indsigt kan du udføre fantastiske ting. Men det kræver at du går 100 % ind for det. Heraf udtrykkene “Tro kan flytte bjerge” og mit favoritordsprog “Viljen til at ville, avler evnen til at kunne”.

Al udvikling starter indefra hos dig selv. Det kræver ikke kun vilje, men også MOD. At turde rykke personlige grænser er…….ja grænseoverskridende, men nødvendigt hvis du VIL have en udvikling hos dig selv. Måske giver skemaet herunder at godt overblik over din nuværende situation og den proces du gerne vil igennem for at nå til din “Nye virkelighed”.

God træning og fornøjelse.

 

Love, health and wisdom

Brian

 

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

YOU before TWO