Bliv venner med din krop

Gør dig selv Bomstærk 1

Nogle øvelser er bare bedre end andre, og med bedre mener jeg at udbyttet fra dem og sundhedsværdien fra dem er bedre. Her i juni, juli og august vil jeg komme med forskellige øvelser til dig, som vil gøre dig BOMSTÆRK hen over sommeren. Det er også øvelser, som jeg håber at mit kommende SeKiFi-hold vil kaste sig over, så deres opstart ikke bliver så hård sidst i august ;o)

Den første øvelse i “Gør dig selv Bomstærk” er en øvelse som mange hader. Hvorfor gør de så det? Jo det er naturligvis fordi de er ret hårde at lave, og i denne forbindelse betyder hårdheden, at de træner din krop ret effektivt. Det er naturligvis Armstrækkere. Armstrækkere som de fleste fejlagtigt kalder armbøjninger er en multitræningsøvelse. Det er den fordi, at du træner mange forskellige muskelgrupper med denne “hårde” øvelse.

Armstrækkere kan laves på mange forskellige måder med hændernes placering under dig og med forskellige benpositioner. Den “nemmeste” er den hvor du placerer dine hænder i “skulderbredde”, dvs. lidt under dine skuldre som vist på billedet og videoen herunder.

Billedresultat for armstrækkere og ikke armbøjninger

Husk at spænde i mave og ryg, så du har en strakt lige krop. Føl dig som en træstamme, der skubber sig op og sænker sig i den ene ende. JA du har naturligvis strakte ben og støtter IKKE på knæene, om du så kun kan tage én første gang ;o).

Billedresultat for armstrækkere og ikke armbøjninger

Du tager så mange du kan ud i træk, en gang dagligt over hele sommeren. Husk helt ned og helt op. Så vil du se underværker, og du har gjort dig selv BOMSTÆRK.

Kræv noget af dig selv og du vil blive belønnet for det.

God førnøjelse.

Love, Health And Wisdom

Brian

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Bliv venner med din krop