Learning and development, Physical activity

SeKiFi SlagInstruktion 1-2

Når du har øvet dig i, hvordan din tommeltot skal være placeret under dine knyttede fingre og de to store knoer, du skal ramme med, så er du klar til instruktionsvideo 2.

Nu skal du jo bare have noget at slå på ;o). Dertil vil jeg klart anbefale en sandsæk, og så skal du naturligvis også have nogle sandsækhandsker. At bokse på en sandsæk er noget af det bedste træning, du kan få. Når du har lært at slå rigtigt, vil du opdage at det faktisk er ret sjovt og god træning. Ved at bokse, træner du faktisk størstedelen af kroppen, når du giver den gas med sandsækken. Ved at bevæge dig rundt og slå samtidig får du både god kredsløbs- og styrketræning. Hvis du ikke vil investere i en sandsæk, må du jo nøjes med at afreagere på dem hver torsdag kl. 19.00 til 20.30 hos mig. Vi starter torsdag d. 23. august. Husk at sende mig en mail på brianjacobsen@rocketmail.com om hvem du er, og hvad du har dyrket før.

Instruktionsvideo 3 er på vej.

God sommer.

 

Love, Health And Wisdom

Brian

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar