Physical activity

Leg Med Moder Jord

Mud in your face, big disgrace…

Løb behøver ikke være kedeligt asfaltløb. Bryd dine egne motionsmønstre eller start op på en helt ny måde.

Løb cross-country eller trailløb, hvor du løber over marker, gennem skovbund, forcerer vandløb og udnytter de naturlige forhindringer du støder på til koordinering-, styrke- og kredsløbstræning. Husk på at ting behøver ikke være under så ordnede og veletablerede forhold. Gå imod strømmen som mange mennesker efterhånden gør. Det behøver ikke være så stereotypt og finpudset som det er i fitnesscentre, og du behøver slet ikke hoppe derind bare fordi det er koldt og mørkt udenfor.

Udenfor får du masser af frisk luft, mere alsidig og naturlig muskelstimulation og koordinationstræning, og så er det super fedt at mærke elementerne.

Der er endda mange der betaler dyrt for mudderbad. Denne muddermaske fik jeg endda gratis efter et muddertræningsløb i Vallø Storstov og lidt kravl under et væltet træ. Alsidig og skøn træning som skal kulminere til Spartan Race Super i Madrid d. 4. maj.

Billedresultat for spartan race super madrid 2019

Dette løb kræver netop masser af kredsløbs-, styrke-, koordinations- og smidighedstræning.

Billedresultat for spartan race super madrid 2019

Min ældste lillebror og jeg er i fuld sving med de hårde forberedelser. Mindre kan dog gøre det for dig. Prøv at komme ud og lege med elementerne hos Moder Jord. Du vil elske det, hvis du tør bryde mønstre og glemmer din sarthed ;o).

Billedresultat for spartan race super madrid 2019

 

Love, Health And Wisdom

Brian

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar