Health, Mindset, Physical activity, Wellness

SeKiFi for dig?

Er du frisk på at udfordre dig selv eller starte op med en ny træningsform, så tilbyder jeg dig en super alsidig træningsform, der udvikler dig til alle livets udfordringer.

Kast dig ud i det helt uforpligtende. Der er plads til alle. Ingen forkundskaber er nødvendige. Mød op på Strøbyskolens SFO, Lendrumvej 1, 4671 Strøby på Stevns og vær sammen med en flok friske kvinder og mænd, der elsker socialt samvær og at give den gas sammen. Jeg garanterer dig, at det bliver anderledes end, hvad du tidligere har oplevet. På den fede måde.

 

Bh.

Din SeKiFi-instruktør

Brian Skånning Jacobsen

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Dan 26. november 2018 at 9:44

  At leve et sportsliv betyder, at dit liv er meget sundt, men hvis du ikke alene vil blive en sund person, men også en person, der beskytter naturen, skal du blive en grøn person, der lever i harmoni med miljøet.

  • wisemovement
   Svar wisemovement 27. november 2018 at 6:45

   Hej Dan
   Helt enig :o)
   Bedste hilsner
   Brian

  Skriv en kommentar