Health, Physical activity, Wellness

Naturcrossfit 5-1-19 på Påskebjerget

Nu starter NaturCrossfit op igen lørdag d. 5. januar. Denne gang er det på Påskebjerget i Herfølge, men det kan også være andre gode naturlige træningssteder i kommunen eller på Stevns. Dog vil de fleste gange blive afholdt på Påskebjerget (Ved Spejderhytten).

WiseMovement – Naturtræning er en meget sund og effektiv træningsform for dig, der elsker at dyrke alsidig motion udendørs. Det er typisk en bestemt rute (som vi gennemgår sammen først) med forskellige styrketræningsstationer ind i mellem, så du får trænet alle muskelgrupper i kroppen. Terrænet er udfordrende kredsløbs- og koordinationsmæssigt gennem skovbunden med forhindringer i et ret kuperet område, så den effektive intervaltræning sker helt naturligt.


Som du kan læse på opslaget, så er alle velkomne uanset niveau. Al træningen er du selv med til at differentiere, så du får mest muligt ud af det, men det kræver naturligvis, at du presser dig selv.

Hvis du har skader vejleder og rådgiver jeg dig gerne, også hvis du har brug for kost- og træningsplaner, kan vi aftale et forløb.

Jeg glæder mig til at se dig. Du er meget velkommen til at kontakte mig på brianjacobsen@rocketmail.com eller telefon 27206678.

 

Love, Health And Wisdom

Brian

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar