Learning and development

Uværdigt når nu de er her

Det bør være en menneskeret at mennesker her på Jorden får opfyldt deres grundlæggende behov. Det er en af grundene til vi har FN (UN) til at sikre dette. Men Danmark har flere gange været i strid med de paragraffer, der står nedskrevet i FNs menneskerettighedskonventioner.

Jeg synes, at det allerbedste for alle parter vil være, at det internationale samfund blev bedre til at hjælpe alle de lande der har udfordringer i forhold til overgreb på, sult og nød for menneskeheden, så de humanitære katastrofer begrænses og der ikke kommer så mange flygtninge i verden. Dette kræver at det internationale samfund står sammen og er villige til at hjælpe, der hvor nøden er størst.

Men de flygtninge der er nået til de forskellige lande, og som de søger asyl og midlertidig ophold i, der skal de også behandles ordentligt, værdigt og med respekt. Dette er vi især efter Folketingets Paradigmeskifte langt fra at opfylde, og det er skammeligt.

Paradigmeskiftets skræmmende konsekvenser i praksis

 

Love, Health And Wisdom

Brian

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar