Uværdigt når nu de er her

Gør hvad du elsker, eller elsk at gøre det du må gøre

Der er ingen tvivl om at det er fedest at leve et liv, hvor du kan gøre alt det du har lyst til at gøre, ikke mindst jobmæssigt.

Der er derfor ingen grund til at forhaste sig, når de unge skal vælge ungdoms- og videregående uddannelse. Det er så utrolig vigtigt, at de får valgt ud fra hvad de virkelig har lyst til at lave nu og her og i fremtiden. Der skal både vælges med hjerte og hjerne. Men ofte er de unge påvirket for meget af hvad andre synes og hvad deres venner gør.

Jeg valgte selv at blive skolelærer fordi jeg gerne vil gøre en forskel for børn og unge. Give dem god inspirerende læring og oplevelser, der giver dem livslyst, glæde, viden og livsduelighed. Det er min mission her i livet. Derudover er lærergerningen også meget varierende fagligt og giver dig faktisk en sund hverdag. Jeg underviser i idræt, biologi og geografi. Disse fag giver mig rigtig god mulighed for bevægelse, frisk luft og spændende oplevelser, hvor mange sanser er i spil.

Denne tur på Odden syd for Køge var forberedelsestid til mit idrætsvalghold. Skønt at kunne tage ud i landskabet og planlægge og blive inspireret til at give børn og unge læring og oplevelser for livet.

Herunder er vi igang med naturcrossfit. 7., 8. og 9. klasses elever på mit idrætsvalghold klar til 700 meter krævende mountainbikerute, derefter 100 meter løb, 3 forskellige styrketræningsøvelser med sten og træstamme på stranden og dernæst passage af å i kano. Af disse forskellige discipliner skal de nå 4 omgange.

Jeg havde selv rimelig travlt med at få padlet kanoen tilbage til de næste hold, så derfor de sparsommelige billeder.

Do more

what you

really like

 

Love, Health And Wisdom

Brian

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Uværdigt når nu de er her