Nordic Race Refshaleøen

Almindelig og speciel dag 22-9-19

Kast dig over nye ting du vil lære. Gå ikke i stå og kun være tilfreds med alt det du kan i forvejen. Skab fornyelse, nye indsigter og andre kompetencer. Det er alt sammen med til at holde dig igang og give dig flere muligheder i livet.

Sæt dig nogle mål.

Jeg havde for nogle år tilbage sat mig som mål, at blive god til at spille guitar. I dag kan jeg spille flere forskellige numre. Har spillet til forskellige fester, og nyder at øve mig på nye numre hver eneste uge. Mine drenge er også blevet stærkt inspireret af det. De har alle tre lært at spille forskellige Mozart, Beethoven og moderne pop-numre på det gamle Keyboard, som jeg havde fundet frem fra mit støvede skurrum. Nu bliver der dagligt øvet og spillet mange forskellige slags numre i hjemmet.

Et andet eksempel er, at jeg lige er begyndt til spansk. Målet er at jeg vil kunne kommunikere rimeligt på spansk inden jeg bliver 50. Når jeg er blevet 50 vil jeg begynde på dans. Inden jeg bliver 50 vil jeg også have deltaget i VM i Spartan Race efter jeg har fået Trifectaen.

Husk både at yde og nyde livet. Kontrasten mellem at yde og nyde er fantastisk, og når man også synes, at det at yde er lækkert, så bliver det jo ikke bedre.

Sådanne målsætninger til videre udvikling bør du også sætte dig.

 

Love, Health And Wisdom

Brian

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Nordic Race Refshaleøen