I en større sags tjeneste

Spartan Beast Berlin 2019

Jeg overlevede The Beast i Finowfurt ca. 40 km nord for Berlin i lørdags. Min skønne kone var med til sit første OCR løb. Hun klarede det super på Sprint distancen (6,2 km og 20 forhindringer) og fik straks blod på tanden for mere OCR.

The Beast (22 km og 40 forhindringer) blev for mit vedkommende en noget blandet oplevelse. Jeg havde trænet ret seriøst og målrettet de sidste fire måneder, især efter mit første Spartan Race i Madrid i starten af maj. Det var på den halve distance, 12 km og 30 forhindringer. Efter de første 6 km i Finowfurt skov, blev jeg og en gruppe med fire andre ikke guidet i den rigtige retning. Det betød at vi pludselig kom ud et helt galt sted i skoven. Vi fandt dog en forhindring og fik at vide, at vi kom fra en hel gal retning. Jeg spurgte om vi havde løbet meget forkert, og fik at vide at det havde vi ikke. Derfor fortsatte vi ufortrødent. Men det plagede mig en del, og da jeg efterhånden var den første overhovedet af alle til at komme til de forskellige forhindringer, så plagede det mig endnu mere. Der måtte alligevel være en del, vi havde sprunget over ved at være løbet forkert. Da jeg kommer til en forhindring 2 km før mål og en official spørger mig hvor langt jeg har løbet, ser jeg på mit ur, hvor der kun står 11 km. Da forstår jeg, at det er næsten 10 km, jeg har skåret af ruten. Den eneste mulighed for at gennemføre er derfor at starte forfra. Den var noget svær at sluge, men der var ikke andet for. Op på hesten og igang igen. Jeg havde løbet 11 km og klaret halvdelen af alle forhindringerne, og nu skulle jeg starte forfra med 22 km og 40 forhindringer igen. Jeg SKULLE have den Beast-medalje, så det var bare med at komme igang. Væk var alle podiedrømmene, men jeg skulle fandme nok vise dem VILJE ikke mindst.

Jeg er ikke selvfed på nogen måde, men nu har jeg jo købt billederne af Sportograf, da jeg ikke selv havde nogle fotografer med på ruten. Desuden skal man passe en del på med ikke at bruge billeder af andre fra et løb, hvis man ikke har fået tilladelse. Håber billeder kan være med til at inspirere dig.

Herover på en af de første forhindringer, da jeg stadig var på rette vej med dem med de røde pandebånd (Age group 40-60) . Selvom røven stritter, så finder man hurtig ud af at den ikke skal stritte for meget.

Hvor der er vilje er der vej. Godt jeg elsker blodsmag i munden og mærke hele kroppen arbejde maksimalt. Det gjorde jeg bestemt her. Smil skal der være overskud til.

En efter en blev forhindringerne klaret. Nogle havde jeg jo allerede klaret en gang på første runde.

Hold kæft hvor var der mange forhindringer i den skov, og ikke kun naturlige forhindringer. Tiden løber og løber. Selvom det bliver en lortetid, så kæmper jeg videre.

Trætheden er ved at melde sig. Udtrykket at æde sig selv kommer til sin ret her.

Stoneface med sandback.

Der var pænt meget armgang på ruten. Ind i mellem følte man sig nærmest som en abekat. Dette er bare en af dem. Faktisk den sværeste. Jeg røg ned da jeg skulle klare de sidste to meter fra ring til ring. Det kostede 30 af de i alt 150 burpees jeg måtte straffes med undervejs.

Jeg havde efterhånden nået målområdet med voldsomme kramper, men der var kun fire forhindringer endnu. Jeg var ved at være der. Her ved det gamle kampfly er jeg på vej over til spydkast. Den er man altid ret nervøs for fordi, hvis den ikke sider i skiven, så er det også 30 burpees.

Men den sad som den skulle, ligesom i Madrid.

Jeg kunne lugte bålet ved mållinjen nu. Yes. Fed følelse.

Kramperne skulle glemmes til dette sidste befriende hop over det legendariske Spartan bål 10 meter før målstregen. I DID IT. I am a Spartan Beast.

 

Jeg kan klart anbefale Spartan Race. Det er et superfedt koncept med super god stemning uanset hvor i verden. Det eksisterer dog ikke i Danmark endnu, selvom jeg arbejder på det, men hvis du vil OCR i Danmark er der andre muligheder fx Nordic Race og Toughest. Skriv eller ring hvis du vil trænes bedst muligt op til OCR løb.

 

Love, Health And Wisdom

Brian

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I en større sags tjeneste