I believe in the power of veggies

Projekt Glædeshormoner

Har du ondt i sjælen. Er du depressiv, har angst, føler dig ensom eller har en spiseforstyrrelse? Så er dette projekt måske noget for dig. Hos WiseMovement kan du gennem alsidig træning og terapi få noget af livsglæden tilbage igen. Det kan du få ved alenetimer eller sammen med andre.

Det hele går ud på at du og jeg tager en snak om de ting der er en udfordring for dig. Herefter laver vi en træningsplan med forskellige fysiske og mentale øvelser, der vil passe lige præcis til dig. Den fysiske træning er en nødvendighed for naturligt at få produceret de hormoner i kroppen, der får dig til at føle glæde og mental velvære. Krop og sind hører tæt sammen, og det er det vi skal udnytte i projekt Glædeshormoner.

Træningen med terapi omfatter: Løb, cykling, boksning, kickboksning, kanoture, crossfit, yoga m.m.

Skriv hvis dette er noget for dig.

 

Kærlig hilsen

Brian Skånning Jacobsen

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I believe in the power of veggies