Sandheden

Moder Jord 1

Hej med jer alle.

Håber I trives i denne svære Corona-tid. Mange er smittede, nogle kritisk og nogle er døde allerede. I har mine varmeste tanker, og ønsket om en lysere fremtid.

Nu skal vi alle stå sammen, hver for sig for at komme så godt som muligt gennem denne krise.

Jeg sender også mange tanker til jer som i disse dage lider store økonomiske tab. Jeg føler med jer, men heldigvis lever vi i et fantastisk samfund, hvor folketinget bruger milliarder på at hjælpe de hårdest ramte.

Jeg er taknemmelig over at leve i Danmark. Tænk på hvor godt vi har det. Vi har rigeligt af alt, selv i disse tider.

Selvom vi skal passe rigtig godt på ikke at smitte hinanden og begrænse vores sociale omgang til et minimum, betyder det jo ikke at livet går i stå. Der er masser af ting at foretage sig. Hvis du har en have, så er der sikkert rigeligt med ting, du kan gå i gang med der med og uden børn. Selvom jeg har undervist skolebørn online her de sidste tre dage, så har jeg allerede brugt en del timer i haven i denne uge.

For de af jer der har sommerfuglebuske i haven, så er foråret det helt rigtige tidspunkt for at klippe busken helt ned i omkring 30 cm højde. Derudover kan du også allerede nu begynde at gøre plantekasser klar og også i den forbindelse påbegynde forspirring indendørs. Vi er desværre ikke helt fri af nattefrosten endnu.

Jeg vil slutte af med at sende min dybeste respekt til Moder Jord. Måske er det ikke helt tilfældigt at vi har fået en særlig slem Corona-virus (Covid19). Måske er det Jordens måde at sige stop på overfor menneskeheden der på godt og ondt er ved at fylde alt for meget på denne planet. Vi må sande at vi er alt for mange mennesker på denne Jord og vores aftryk er ALT for stort…..

Jeg er tilbage i morgen med Moder Jord 2.

 

Love, Health And Wisdom

Brian

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Sandheden