Sammen hver for sig

Dagens Træning 23-3-20

Hej kære læser.

I dag er det min ældste søns fødselsdag. Han blev fejret om morgenen inden han tog på arbejde. Imens vil jeg ud og tage mig en krævende crossfit-løbetur i det fantastiske vejr. En crossfit-løbetur er en løbetur, hvor hele kroppen bliver brugt. Det gøres fx ved forskellige formerr for løb. Højeknæ-løb, hælespark, sidelæns, krydsløb, gadedrengeløb og baglænsløb m.m. Derudover bruger du alle de ting du kommer forbi. Fx trapper, legepladser, bomme og alle mulige stænger og bænke. Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvordan du kan træne hele din krop.

Kom med på min tur i dag.

Beklager med trapperne her. De vendte rigtig i virkeligheden. Trappetræning er meget effektiv, så snyd ikke dig selv for dem, du kommer forbi.

Du skal så vidt muligt udfordre dig selv i din træning. Helst hver gang. Her udfordrer jeg min højdeskræk ved at klatre op i et 8 meter højt udsigtstårn. Heroppe laver jeg 30 armstrækkere, mens jeg mærker hvordan tårnet svajer i vinden. Bagefter belønnes man med den gode udsigt.

På et stadion er der mange gode muligheder for at lave crossfit-løb. Græsset er fx godt at lave de forskellige slags løb på. Endvidere er græs et meget skånsomt og fodledsstyrkende underlag at løbe på. Der er også en del faciliteter, du kan bruge som styrketræning.

Her kravlede jeg over den høje bande 10 gange.

Så gik løbeturen videre til Påskebjerget ved spejderhytten. Dette er et af de bedste steder til naturlig intervalløb, da det går op og ned hele tiden. Men inden startede jeg hver runde (det blev til tre runder) med at skulle op igennem “tarmen”.

Fordelen ved at lave naturlig intervaltræning et naturskønt sted er simpelthen, at det er meget mere motiverende end at løbe en bestemt distance i højt tempo mellem fx to lygtepæle. Desuden bliver din læg-, balde- og baglårsmuskulatur styrket mere ved “op-bakke-løb”. Det blev til 6 km løb i alt.

Afslutningsvis skulle jeg lave pull ups i barerne.

Det blev til ti pull ups. Ikke helt godt, men jeg er på vej efter min længere pause.

Håber du blev inspireret til at tage afsted på crossfit-løb. Bryd dine gamle træningsvaner og inddrag alle de forskellige ting du kommer forbii i din træning. Desuden husk at udfordre dig selv på hver eneste tur.

 

Love, Health And Wisdom

Brian

 

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Sammen hver for sig