Dagens Træningsudfordring 26-3-20

CoronaTid 1

Vi skal være positive og konstruktive i denne meget specielle og på mange måder hård tid. Derfor er en af de gode ting, at vi kan få klaret mange af de projekter, som vi ikke lige havde tid til før. Dog skal det jo lige siges, at det ikke er alle der kan arbejde hjemmefra. Mange knokler stadig derude i samfundet. Stor respekt for sundhedspersonalet rundt omkring på de danske sygehuse, politiet og alle de andre.

Jeg er gået igang med de ovenlysvinduer, vi fik indstalleret i november måned. Jeg fik efterfølgende spartlet gennem en hel måned (8 lag, det er et kæmpe stykke arbejde). Så nu er der endelig tid til at få slippet siderne, så de er helt plane. Det er bare blevet udsat længe, da det støver helt vildt. Masken er derfor ikke på grund af Corona, men mod alt støvet. NÅR STØVET HAR LAGT SIG, så var det tid til en meget omfattende støvsugning, da jeg ikke havde lavet noget afskærmning.

Næste etape er, at der skal limes et filtlag på, der så skal males. Det er morgendagens projekt.

De gode gamle spil er hentet frem. Det er faktisk mega fedt. Jeg er ved at lære yngstemanden at spille skat. Om aftenen, så sidder vi nu nogle gange og spiller Ludo, Snyd, Meyer og Yatsi. Jo jo der trods alt nogle gode ting ved Coronatiden.

 

Love, Health And Wisdom

Brian

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Dagens Træningsudfordring 26-3-20