CoronaTid 1

Corona comeback

Hej igen. Undskyld jeg svigtede dig i nogle dage. Har bare ikke orket alt det digitale for en periode. Desuden skal man også brænde for det man skriver. Det skal komme helt fra hjertet, hver gang jeg vil dele noget med dig.

Håber du stadig trives i denne specielle tid. Som tidligere nævnt så har Moder Jord og menneskeheden brug for dette. Hvis vi ser bort fra alle dødsfaldene og de økonomiske skæbner, så tror jeg på at dette er meget brugbart for os. Vi får sat tempoet helt ned, dyrket nærværet på godt og ondt og vi får forhåbentlig reflekteret over, hvad det virkelig er, der betyder noget i livet. Det mere asociale liv er en udfordring, men det øgede familiære liv fører mange kvaliteter med sig, men der er desværre også en bagside ved dette. Hos de dysfunktionelle familier lider børnene desværre endnu mere, da de ikke får det normale frirum i form institutionerne. For dem er det godt at institutionerne åbner op i næste uge eller næste igen.

Nå men jeg har ikke haft svært ved at fylde tiden ud. Jeg har fået lavet mange praktiske ting i og udenfor huset.

For det første bliver der bagt boller som aldrig før (nej jeg er dog ikke en af dem, der hamstrer gær). Pålægschokoladen er ikke til mig, men til min yngste søn. Han kan ikke stå op uden at få chokolade på sit brød. Lidt forvent er man vel.

Så bliver der også ordnet ovenlysvindue. Spartling, filtning, maling og påsætning af lister. Noget de nok nomalt ville have taget det meste af et år under normale ommstændigheder.

Haven er allerede trimmet, men der er jo altid noget der skal vedligeholdes. Da brændestablen, kun med grene fra haven, efterhånden er blevet rimelig høj, så er der ikke andet for end at få lavet noget bålmad.

Det kunne jo være at det kunne blive med en fisk eller to fra Køge Bugt, men min kære ven Stig og jeg var ikke så heldige denne gang. Men som du kan se var det alligevel en fantastisk tur. Hvor tit har man lige havblik på havet?

Det er faktisk blevet til en del træning selvom Coronakiloene har hobet sig op på sidebenene. Det kan især mærkes på løbeturene.

Hvor heldige er vi lige med det fantastiske vejr i nedlukningstiden.

Håber også du kommer ud og nyder denne vidunderlige tid, hvor alt springer ud og summer af liv. Det skal en skide virus ikke ødelægge.

Han er ikke så farlig som han ser ud, men en træningsbeast er han dog. Nogle vil også kalde ham bindegal.

Hold hovedet højt. Gør kun det der er godt for dig og dine nærmeste. Hyg dig til vi ses igen.

 

Love, Health And Wisdom

Brian

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CoronaTid 1