Livets ligning

Livets ligning 2

I Åstrand og Rodahls “Textbook of work psychology” står der blandt meget andet klogt:

“Tæt på 100 procent af vores races biologiske eksistens har været domineret af udendørs aktivitet. Gennem millioner af år har mennesket levet som jæger og samler. Vi har tilpasset os den livsform; dette gælder vores følelsesmæssige og sociale liv og vores intellektuelle kapaciteter. Efter en kort pause i en landbrugskultur er vi nu endt i en urbaniseret, højteknologisk samfund. Det er naturligvis ikke muligt at vende tilbage til vores naturlige livsform, som i øvrigt ikke var problemfri. Men med indsigt i vores biologiske herkomst kan vi måske modificere vores nuværende selvdestruktive måde at leve på.”

Når dette er sagt, ja så er det rigtigt at gennemsnitslevealderen bliver længere og længere i verden. Dog især i den rige del af verden, på trods af et stigende overvægtsproblem med deraf mange forskellige livsstilssygdomme.

Det der alligevel udligner dette er at vi lever et mere sikkert liv, med et bedre og bedre sundhedsvæsen og med et overflod af mad, der samlet set dækker alle de ernæringsmæssige behov vi har og mere til. Derudover er der heldigvis en stor del af befolkningerne der godt ved, hvordan man lever et sundt liv, god livskvalitet uden alt for meget stress og jag i jagten på den usle mammon.

Hvad med dig?

Savner du en social oplevelsesaktivitetstur i det grønne på Sjælland og Øerne så kontakt WiseMovement, så skræddersyer jeg den til dig/jer. Det kan være lige fra kano/kajak, løbetur med forskellige aktiviteter og fede friluftsgåture. Det er med i Livets ligning.

Love, Health And Wisdom

Brian

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Livets ligning