Svaret på dine bønner

Sweet dreams

Søvn er noget af det mest fundamentale, der findes for alle væsener på Jorden. Søvn hverken skal eller kan man gå på kompromis med uden, at der er store konsekvenser ved det. Ikke desto mindre er det det Homo Sapiens i stor stil har gjort især gennem de sidste 50 år. Sjovt nok har vi gennem de sidste 50 år modarbejdet vores egen sundhed på flere planer.

Søvnforskningen pioner Allan Rechtschaffen har sagt:

“Hvis søvn ikke tjener et absolut vitalt formål, vil den være den største fejltagelse, naturen nogensinde har begået.”

Det er biologien og biokemien, der driver, hvordan vi har det og hvordan vi fungerer. Søvn er yderst nødvendig for at vores biologi kan fungere. Søvn fratager dig ikke tid. Derimod giver søvn dig tid til alt det sjove. Hvis du er veludhvilet får du bedre livskvalitet på alle planer.

Ingen eller intet må frarøve dig din nattesøvn. Det er meningen at du skal sove en tredjedel af dit liv, så du kan få mest muligt ud af de to andre tredjedele. Herunder er der ti forslag til at gøre din nattesøvn bedre.

 

Hvad er det egentlig vi skal nå,

når vi nattesøvnen ikke vil få.

Tilsidesætte et naturligt behov,

nej SOV SOV SOV.

 

Love, Health And Wisdom

Brian

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Svaret på dine bønner