Viljen til at ville avler evnen til at kunne

Igang igen

Hey kære du. Du har haft sommerferie og er igang igen eller skal til at igang.

Nogle glæder sig til det, andre synes, det er ulideligt hårdt at skulle tage fat på arbejdslivet igen. Hvis du er så heldig, at elske din arbejdsplads, arbejdsopgaverne og kollegerne, så er det jo super fint. For dig som ikke gør det, så er det meget vigtigt at få gjort noget ved det på den ene eller anden måde. Hvis du bare ikke kan lide selve arbejdet, så kræver det mod at forlade det til fordel for et andet og bedre arbejde, hvis det overhovedet findes. Der er også mulighed for at tage en anden uddannelse, hvis du har råd til det. Hvis det er udfordringer med kollegerne, så er det måske på tide at få snakket om nogle ting på en konstruktiv måde, som kan være en gevinst for alle på arbejdspladsen.

Nå men dette indslag har jeg lavet for at give dig nogle positive vibes til din opstart her efter sommerferien. Covid19 har skabt helt nye arbejdssituationer for mange. Nogle har fået flere hjemmearbejdsdage, hvilket giver god mening i forhold til hygiejne, effektivitet og bæredygtighed. Nogle har desværre mistet deres arbejde og leder stadig efter et nyt. Hold modet oppe og tro på at netop dine kompetencer er der brug for et eller andet sted, ja ellers så må du udvikle nye.

Hand drawn and text i can and i will watch me Vector Image

Den sidste uge i min sommerferie, var jeg på Færøerne igen, min kones hjemstavn. Her er der ingen Coronasmittede, og vi skulle derfor covid19-testes da vi ankom i lufthavnen. Alle ombord på flyet blev heldigvis erklæret negativ i testen. Forinden var det forøvrigt første gang, at jeg bar mundbind, hvilket man jo skal i lufthavnen og i flyet.

Jeg går altid amok med træningen på Færøerne. Den friske, men desværre noget kølige luft, og fjeldene gør mig helt bevægelseskuldret.

Håber også du har holdt dig igang i ferien. Hvis ikke, så ved du godt, at du skal gøre det. You know; Just do it. Du ved at det giver mere overskud til alt muligt, også hvis du har udfordringer på din arbejdsplads.

Der er lidt over 50.000 Færinger, hvoraf ca. 20.000 bor i Torshavn. Men der er faktisk over 70.000 får på øerne. De lever et fantastisk liv frit i fjeldene. Nogle falder ind i mellem ned og nogle skal jævnligt slagtes, men indtil da, må man sige, at de har det super godt ligesom vædderen ovenfor.

Naturen er vild, rå og frisk på Færøerne. Du er omsluttet af klipper, skrænter, afgrund, græs, vand og vind alle vegne, og hvis du er heldig kigger Solen også frem som ovenfor.

Billedet herover og de to herunder er fra mit favoritsted på Færøerne, SAKSUN. Der er så mange smukke steder med udsigt fra fjeldene på de mange øer, men der er ikke et sted som Saksun, hvor mangår igennem en kløft mellem fjeldene langs en tidevandsflod ud til en kæmpe strand med sort vulkansand. Jeg synes dette sted er magisk og føler mig draget af stedet, hver gang jeg er deroppe.

Jeg har det sådan med flere steder rundt om i verden. Længslen for at vende tilbage til et bestemt sted, hedder saudade.

Saudade er en dyb følelsesmæssig tilstand af nostalgisk eller dybt melankolsk længsel efter et fraværende noget eller nogen, man plejer og / eller elsker.

Saudade Definition" Art Board Print by wisemagpie | Redbubble

Du er meget velkommen til at skrive en kommentar om, hvilket sted du især har længsler til, og hvad det er der gør det.

Måske kan du ikke bruge ordet i forhold til din arbejdsplads. Det vil måske være lige i overkanten, men nu er vi igang igen, og så er det bare med at få det bedste ud af det. Tænk over alt det gode ved dit arbejde. Find alle kvaliteterne og få arbejdet til at give dig mest mulig livskvalitet i forhold til dine behov og mening med livet.

 

Love, Health And Wisdom

Brian

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Viljen til at ville avler evnen til at kunne