Kropbevidsthedens dannelse

Hvem kan du blive?

Stræb efter noget. Vælg det bedste mål, du for øjeblikket er i stand til at forestille dig. Notér dine fejl og misforståelser undervejs, se dem i øjnene, accepter dem og korriger dem.

Få styr på din historie. Fortid, nutid og fremtid – de har alle sammen betydning for hvem du er og hvor du er på vej hen. Du er nød til at kortlægge din vej. Det er selverkendelsens vej. Du er nød til at kende det sted du er, ellers vil du ikke være i stand til at forbinde dit udgangspunkt med dit bestemmelsessted. Du bliver nød til at vide, hvor du er på vej hen, ellers går du til bunds i usikkerhed, uforudsigelighed og kaos og længslen efter håb og inspiration. Du er nemlig på godt og ondt ude på en rejse. Det er dit eventyr – og dit navigationskort bliver nød til at være præcist.

Konfronter frivilligt det, der stiller sig i vejen for dig. Dette er din meningsfulde vej gennem livet. Det er din smalle vej, der udgør selve grænsen mellem orden og kaos, og ved at bevæge dig hen ad den skabes der også balance mellem dem.

Stræb efter noget dybt, ædelt og ophøjet. Noget der virkelig betyder noget for dig. Måske opdager du undervejs en bedre vej – fint – så skift kurs. Men vær forsigtig: Det er ikke let at skelne mellem at skifte vej og bare give op.

Når du går efter det der har værdi for dig, så kan det ikke undgås, at du vil opleve at bevæge dig trinvis, måske to skridt frem og et tilbage, men gradvist mere og mere sikkert med mere præcis kurs mod den lillebitte prik, det centrale punkt, bulls´s eye.

Forestil dig, hvem du kan blive, og gå så målrettet efter det.

 

Love, Health And Wisdom

Brian

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Kropbevidsthedens dannelse