Pure Green for den bæredygtige forbruger

Man skal ikke gå ned på udstyr 1

Efter mange år som sportsudøver og naturmenneske, så har jeg efterhånden fundet frem til hvilke produkter/mærker, der tilfredsstiller mine behov. Mange af mine venner er enige i dette, men nogle gange er vi ret forskellige mht. valg af mærker. Fx kan jeg slet ikke få Salomons fodtøj til at fungere på mig. Jeg går udemærket i deres sko og støvler, men deres produkter går alt for hurtigt i stykker hos mig. Når jeg fx skal vælge vandresko og støvler, så er jeg ikke et sekund i tvivl om at det skal være Meindl. Mit fodtøj fra Meindl har jeg efterhånden haft i mere end 10 år, og de er som fod i hose – simpelthen en drøm at snøre om fødderne. Herunder kan du se mine Meindl i en sørgelig forfatning efter en uges friluftstur i den svenske skærgård. Jeg lover at give dem bivoks i dag, lade dem trække og derefter børste dem helt blanke.

DSC_2076

Som min gamle sergent i Den Kongelige Livgarde sagde engang da jeg var rekrut: “Skånning, dine støvler, kniv og gevær skal altid spille 100%. Dit liv afhænger af disse tre ting” Da jeg selv blev sergent, hørte jeg mig selv gentage disse ord mange gange.

Jeg er på ingen måde snobbet omkring mærker. Det skal bare fungere og holde. Det giver god mening at fortsætte med de samme ting, som har fungeret for én. Dermed ikke sagt, at man godt kan eksperimentere og prøve nyt. Det kunne jo være, at du fandt noget endnu bedre for dig. Jeg vil gerne give noget mere for kvalitet. Det er også en god bæredygtig filosofi, at give lidt ekstra for noget som holder længere tid, men det hænger ikke altid sådan sammen. Fx har jeg ofte købt ret billige løbe- og cykeltights i Aldi, og disse har holdt i årevis. Mht. til mine løbesko, så skal jeg have nogle ret stabile nogle. Jeg pronerer en del (dvs. løber indad på fødderne), derfor skal skoene støtte en del på indersiden. Jeg har prøvet forskellige løbesko, og mange eksperter siger at man skal skifte løbesko ind i mellem, men det gør jeg ikke mere. Jeg ved at Nike Air Structure er skabt til mine fødder. Derfor har jeg løbet i den de sidste 10 år. Herunder er min seneste udgave, der nok allerede har løbet omkring 400 km. Man siger jo, at man skal skifte løbesko efter ca. 1000 km. Disse køber jeg primært på løbeshoppen.dk. Dog er disse købt i Run4all i Køge. Indehaveren er selv marathonløber og er ekspert i løb. Her får man rigtig godt vejledning omkring alt indenfor løb. Han gav mig et godt tilbud, der dog var 100 kr. over, hvad jeg kunne købe dem for på nettet. Men i dette tilfælde synes jeg det er meget vigtigt, at støtte eksperterne i butikkerne, især når de har brugt tid på at vejlede og servicere én.

Nike Structure

Ecco laver forøvrigt også rigtig gode sportssko, og så er det jo dansk. Når det kommer til sportstøj, så er der naturligvis mange gode mærker. Dem de har her på Boozt.com er ret gode og til nogle ok priser.

Love, quality and wisdom

Brian

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Pure Green for den bæredygtige forbruger