Julenissen og dagens øvelse

Det selvhelbredende menneske 2 – Elsk dig selv

Vores gener er ikke faste størrelser. Flere studier af epigenetikken viser, at vores gener i virkeligheden er flydende og tilpasningsdygtige, og at de i høj grad påvirkes af omgivelserne. Og det bedste af det hele er, at selv om du har genetisk anlæg for x, y eller z, betyder det ikke, at disse gener automatisk kommer til udtryk. Eksterne livsstilsfaktorer som ernæring, miljø, motion, positive eller negative tanker og følelser påvirker helt bogstaveligt vores dna. Så hvad er din familie i virkeligheden disponeret for: hjertesygdom og diabetes eller mælk og pølser? Hvad med taknemmelighed og påskønnelse eller latterliggørelse, nedvurdering og misbrug? Skift dine tanker ud, og du ændrer adfærd. Skift din adfærd ud, og du ændrer din biokemi.

Billedresultat for positive tanker

sindet gøre os syge, og det kan gøre os raske igen. Vores følelser og meninger påvirker hver eneste af vores celler. Det betyder noget, hvordan vi taler til os selv. Om vi føler og giver udtryk for kærlighed eller ej, påvirker vores velbefindende. Selve tanken giver mig styrke. Den fylder mig med nyt håb og nysgerrighed. På basis af noget af den nyeste forskning, vi har adgang til, præsenterer hun os for en skatkiste af oplysninger om genopbygning og regeneration, en slags fuldt udstyret apotek med en indre læge, som altid ved nøjagtig, hvad der skal ordineres.
Med denne viden kan du vælge sundhed. Forestil dig, hvor godt det ville føles, virkelig at elske og være taknemmelig for den krop, du befinder dig i. At slippe af med de blokeringer, der hæmmer dig, og favne den enestående skønhed, der gør dig til sådan en vigtig del af menneskeheden. Hold en kort pause. Se det for dig. Se dig selv lykkelig, hel og veltilpas. Mærk dit værd. Mærk din styrke. Mærk dit potentiale for sundhed.
Vores tanker rummer mere medicin end mange af de forbløffende gennembrud, der er blevet foretaget i vores tid

Hvis du har glemt, hvor bemærkelsesværdig du er, vil din selvhelbredende kraft vise dig vejen hjem. Jeg ved, at jeg selv er kommet et lille stykke vej i den enorme visdom, der gemmer sig i min mirakuløse krop. Mine velsignelser til dig på din rejse mod sundhed, spirituel rigdom og varig lykke.

Billedresultat for elsk dig selvLove and wisdom

Brian

 

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Julenissen og dagens øvelse