Din selvhelbredende krop 8 - Kemi og kærlighed

Din selvhelbredende krop 9 – Underbevidsthedens programmering

Vores underbevidsthed

Vores forældre former også de forventninger, som findes i vores underbevidsthed. Negative forventninger, vi iagttager hos vores forældre, bliver ufrivilligt programmeret ind i vores ubevidste sind i en ung alder, ideer som ?du er svag?, eller ?du ender med at være fed og belemret med sukkersyge, når du bliver voksen?. Din underbevidsthed bliver fyldt med overbevisninger, du downloader fra forældre, lærere og andre, der påvirker dig tidligt i livet, og fylder dit sind med de programmer, der kommer til at styre dit liv, medmindre du lærer at omprogrammere din underbevidsthed. I seksårsalderen er disse programmer som regel skrevet, og ikke ret mange mennesker gør sig den anstrengelse at undersøge deres ubevidste programmering og skrive den om. I betragtning af, at vi ikke har styr på, hvordan denne magtfulde del af hjernen bliver programmeret, mens vi er børn, er det ikke så mærkeligt, at de fleste mennesker kæmper med at lave om på begrænsende og selvsaboterende overbevisninger, som kan skade ikke bare deres eget helbred, men alle sider af deres liv.


Selv om bevidstheden i vores voksne liv er fyldt med positive, håbefulde tanker, så fungerer vi ud fra underbevidstheden 95 procent af tiden. Disse vanemæssige negative forventninger, som begynder at virke, så snart vi ikke retter opmærksomheden mod positive tanker, bliver automatisk vores grundindstilling. De virker, mens vi sover, mens vi arbejder eller når som helst, vi ikke bevidst gentager vores positive bekræftelser. Overbevisninger af denne slags kan så aktivere en slags noceboeffekt, eftersom underbevidstheden tror, vi bliver syge, hjernen opfatter en trussel, og stressresponset udløses. Det næste, der sker, er, at din krop igen har travlt med at stikke af fra den løve, den opfatter, og lider under det.
Underbevidsthedens magt forklarer, hvorfor positiv tænkning kun kan få os så og så langt. Hvor mange gange har du ikke læst bøger om personlig udvikling, været på kurser, haft nytårsforsætter og højtideligt lovet dig selv at gøre dit liv bedre, blot for et år senere at blive klar over, at dit liv ikke er blevet bedre? Eftersom det bevidste sind kun styrer sagerne 5 procent af tiden, har det ikke ret meget magt til at overvinde den stærke indflydelse fra underbevidstheden. Hvis du vil afstedkomme varige forandringer i dine overbevisninger, må du ændre dem ikke bare på det bevidste mentale niveau, men også i underbevidstheden.

Billedresultat for underbevidstheden
Vær opmærksom på, hvordan du programmerer dine børn

Mange af os er i en ung alder blevet programmeret til at have tanker, der svækker vores helbred. Ikke mange forældre lærer deres børn, at sindet har magt til at helbrede og skade vores egen krop. I stedet blev vi programmeret til at tro, at kroppen ikke er noget, vi formår at beskæftige os med, og at vi har ringe eller ingen evne til at hjælpe os selv med at blive raske.
Som børn lærer de fleste af os, at når kroppen bliver syg, er vi nødt til at gå til læge og få behandling. Når et barn falder og skraber knæet, er det sjældent, forældrene siger: ?Hør her, min skat. Nu kan dit knæ fokusere på at helbrede sig selv.? Nej! Vi styrter af sted efter salver og plastre. Der er intet i vejen med salve og plaster, men de giver næring til barnets fejlagtige tro på, at kroppen er afhængig af at få behandling udefra i stedet for at anvende de mekanismer til at reparere sig selv, vores krop helt naturligt har. Som voksne ender vi med at tro, at vi er magtesløse, når det handler om at styre vores helbredssituation, mens vi i virkeligheden har enorme evner i den retning.

Billedresultat for opdragelse

Hvad hvis dine forældre aldrig har programmeret dit ubevidste sind til at tro, at det kunne helbrede sig selv? Hvad hvis du ønsker at tro på, at dit sind kan helbrede din krop, men du bare ikke kan? Hvis du synes, det er håbløst, eller er ved at miste modet, så lad være med at fortvivle. Den gode nyhed er, at negative forventninger til helbredet, som udløser noceboeffekten og fører til dårligt helbred, kan omprogrammeres.

Når vi først forandrer vores overbevisninger på det ubevidste plan, optimerer vi vækstmediet for det samfund af celler, som udgør menneskekroppen, og dermed ændrer vi den måde, vores dna kommer til udtryk på. Vi er ikke ofre for vores gener. Vi er herre over vores egen skæbne.

 

Love and wisdom

Brian

 

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Din selvhelbredende krop 8 - Kemi og kærlighed