Shout Shout Let It All Out

Mænd Og Kvinders Hjerner

Mænd og kvinderes hjerner

Forskerne scannede hjernen på 428 mandlige og 521 kvindelige forsøgspersoner i alderen fra 8 til 22 år. Målet var bedre at kunne forstå hjernens funktion og derved udpege særlige forbindelser, der kan være velfungerende eller beskadigede.

Undersøgelsen pegede på, at i gennemsnit er mænds hjerner bedre udrustede til reagere på noget de oplever, mens kvinder har en større intuition og er bedre til at analysere. Og det viser sig allerede i barneårene. Fund af hormoner viser, at forandringerne virkelig tager fat i puberteten, hvor mænds og kvinders hjerner forandrer sig i forskellige retninger.

Mænds hjerner er altså mere indrettet til hurtig forståelse af en situation og hvordan man reagerer på den, især med hensyn til fysisk at reagere på informationer. Kvinders hjerner er bedre til at integrere informationer med følelser.

Danmarks sjoveste hjemmeside

Nogle siger, at mandens hjerne kun tænker på én ting, og det er sex. Andre påstår, at mænd i gennemsnit tænker på sex hvert 7. sekund. Nu har et hold forskere fra Ohio State University undersøgt sagen og fået sat tal på, hvad der er op og ned.

Go røv!

Hvis mandens hjerne skulle tænke på lagengymnastik hvert 7. sekund, så vil det være over 12.000 sexrelaterede tanker i løbet af et døgn. Hvis man så medregner, at man sover i 8 af døgnets 24 timer, og ikke også drømmer om sex, så er det 8.000 tanker om sex i løbet af de vågne timer.

I så fald skulle man mene, at det kunne være svært at passe et arbejde eller overhovedet at kunne koncentrere sig om noget som helst andet.

Det er dog heller ikke en myte, der holder vand.

Forskerne ved Ohio State University udstyrede 163 kvindelige og 120 mandlige collegestuderende mellem 18 og 25 år med kliktællere, hvor de så i løbet af en dag skulle registrere, hvor mange gange deres tanker strejfede sex, søvn eller mad.

Undersøgelsen viste, at sex indtog en førsteplads hos mændene, ved i gennemsnit at strejfe mandens tanker 19 gange i løbet af en dag. Dog skarpt forfulgt af tanker om mad, der viste sig 18 gange i løbet af en dagen. Tanker om søvn var der i gennemsnit 11 af om dagen.

Bare en tanke..

Til sammenligning tænkte kvinderne i gennemsnit på sex 10 gange i løbet af dagen, maden fik mere opmærksomhed hos kvinderne end sex, og fik hjernen på arbejde 15 gange i løbet af en dag. Søvn tænkte kvinderne kun på 9 gange i løbet af en dag.

Så hvis man går derude og tænker, hvorvidt man er unormal, fordi man enten tænker for meget eller måske for lidt på sex i løbet af en dag, har man nu nogle mere konkrete tal at forholde sig til.

 

Love, Health And Wisdom

Brian

 

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Shout Shout Let It All Out