Coronaen giver eksistentialisme

Dette gør motion ved din krop

Du er bosiddende i en fantastisk organisme eller rettede du er en del af den. Selvom vi i den vestlige fortravlede verden har en stor tendens til kun at leve fra halsen og opefter, så har jeg altid haft den klare opfattelse at hele kroppen hænger sammen i et stort fantastisk samspil. Alle cellerne i kroppen arbejder hele tiden sammen om at få kroppen til at fungere så godt som muligt. Men dette kan den kun, hvis den får optimale betingelser. Disse betingelser inkluderer den rette kost og motion. Herunder kan du se en video om alle de gode ting motion gør for din krop.

Vores kroppe er ikke skabt til at være inaktive. Det kan selv vores højteknologiske kultur ikke lave om på. Der kan ikke springes over hvor gærdet er lavest. Nej det er bare op på hesten og lev det aktive liv, hvor kroppen bliver brugt. Så er det også endnu bedre at slappe af ind i mellem.

 

Love, Health And Wisdom

Brian

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Coronaen giver eksistentialisme