Glad i låget

Lakserulle

Jeg vil gerne dele en af mine favorit snacks med dig, og den er naturligvis skide sund. Det er lækre lakseruller med hvidløgscastello, rucula, rød grønkål, citronmelisse og brændenælder. Alt fra haven lige med undtagelse af laksen, grovtortillaerne og krydderosten.

Tortillaerne skal lige lunes lidt i ovnen for at blive bløde og lækre. Derefter smører du et godt lag krydderost (helst med hvidløg) og her er min favorit, hvidløgscastelloen.

Derefter fordeler du den røgede laks i tynde skiver på den midterste halvdel af tortillaen. Ville have valgt den færøske laks, hvilket er den bedste, men den norske var noget billigere. Så kogte jeg brændenælderne i tyve minutter og efter afkølingen maser du brændenælderne sammen med hænderne, så det bliver til en dejlig blød klump. Så skærer du dem helt fint og tilsætter lidt peber og citron. Dette vender du sammen med rucula, grønkål og citronmelisse, som også er skåret fint. Blandingen lægges ovenpå laksen og derefter rulles tortillaen sammen og skiver skæres. MOMS. God fornøjelse.

 

Love, Health And Wisdom

Brian

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Glad i låget