Livslyst med motion

Hellere lille og vågen end stor og doven

Talemåden; “Hellere lille og vågen end stor og doven”, betyder at det er bedre at være lille og energisk, frem for stor og slap. Men det er vel ligeså godt at være stor og vågen end lille og doven. Mon ikke udtrykket er skabt af mindre mennesker, der ligesom skulle retfærdiggøre deres spæde størrelse i forhold til alle de større og stærkere mennesker omkring dem.

Nå men forleden stødte jeg ihvertfald på en lille fyr, der var lille og vågen. Dvs. at det er den normalvis, men ikke lige i det øjeblik, da jeg ret hurtigt kom rundt om hjørnet ind til det valnøddetræ, hvor min lille havegæst hvert år henter noget af sit vinterforråd. Den nåede kun at hoppe op i nabotræet, hvor den absolut ikke kunne komme videre fra. Under højlydt protest fra den lille fætter, udnyttede jeg situationen til at få nogle gode “egernbilleder” i kassen, inden jeg måtte give “den lille knap så vågne” adgang til friheden igen.

Elsker de adrætte små egern. Imponerende at se dem springe fra gren til gren og løbe op og ned af træstammerne. Om du er lille eller stor, gør du noget for at holde dig adræt, smidig og i god form? Fortæl om, hvordan du holder dig igang.

 

Love, Health And Wisdom

Brian

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Livslyst med motion