Gode råd fra Brian - Dit potentiale

Gode råd fra Brian – Fold-dig-ud-effekten

Jo mere du folder dig ud både fysisk og mentalt, og du møder verden med åben pande, desto større er chancen for at få respekt, blive mødt med respekt, blive lyttet til og generelt blive behandlet ordentligt og værdigt. Ja det handler i bund og grund om det signal, du udsender til dine omgivelser.

Du skal huske på at over 50% af den kommunikation der finder sted sker via kropssproget, derfor er det netop, så vigtigt, at du signalerer, at du vil dine omgivelser og at du er kompetent til at færdes i dine omgivelser.

Hvis du går rundt krumbøjet og ligner en undskyldning for dig selv, så viser alle undersøgelser, at du får et meget sværere liv, hvor respekten for dig er mindre, du bliver behandlet dårligere. Der er endda en større chance for at blive overfaldet både verbalt og fysisk.

Frem med brystet, udvis selvsikkerhed, tillid og kompetencer. For at dette skal virke troværdigt, bliver du naturligvis også nød til at udvikle så mange kompetencer som muligt. Kræv derfor noget mere af dig sig, for at blive så kompetent som muligt i alle mulige livssituationer. Omfavn verden og ikke mindst dig selv. Vis verden, hvem der kommer her. Ikke med overlegenhed, arrogance og for meget selvtilfredshed, men med en god balanceret tillid, imødekommenhed, lydhørhed, venlighed, respekt og positivitet overfor dine omgivelser.

For at booste din gode selvfølelse, så få udrettet noget gerne sammen med andre. Der er ikke noget som at gennemføre og nå en målsætning. Hvis man fx gennemfører noget svært opnåeligt sammen med andre, vil man opleve en fantastisk følelse af samhørighed, fællesskab og livskompetence. På billedet herover har jeg lige gennemført “Hell Night” med de seje gutter og gutinder fra mit Crossfithold i Herfølge.

Så frem med brystet – Fold dig ud – Vis verden, hvem du er, og hvad du har at byde på. Du er her for at gøre verden til et rigere sted. Ikke ved at forvente at du FÅR, men ved at GIVE. For det er nemlig sådan, at hvis du giver det bedste af dig, så får du i sidste ende også det bedste af verden.

Fold dig ud.

 

Love, Health And Wisdom

Brian

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Gode råd fra Brian - Dit potentiale