Taknemmelighed

Den bedste af dig selv

Tak tak tak fordi du læser dette på min blok. Måske er du her for første gang, så velkommen. Eller også er du en af mine faste læsere, som desværre er blevet forsømt i lang tid. Nu er jeg endelig tilbage. Jeg laver ofte nogle pauser mellem mine indlæg, men denne gang er der gået for lang tid. Det undskylder jeg. Når der går nået tid imellem mine indlæg, så er det fordi, jeg er nød til at opsamle inspiration og budskaber. Denne gang er det især et budskab, der skal ud. Alt for mange hælder lort ud mod hinanden på de sociale medier. Tonen er for hård og uforsonende. Den er rå og uden tolerance. Faktisk ligesom den racisme de farvede spillere oplevede det på det engelske landshold, da de tabte EM-Finalen i fodbold. Som Boris Johnson, så rigtigt sagde; Shame on you, kravl tilbage under den sten, hvor I kom. Dette er den umiddelbare tanke, men jeg vil kræve mere end det, og det er dette, jeg vil skrive om nu.

Mit budskab er: Vær den bedste af dig selv.

Hvis du føler, at du på noget tidspunkt er styret af primitiv affektiv handling, så stop helt op, dybe indåndinger, og spørg dig selv, hvad fanden du har gang i. Der kommer intet godt ud af primitive affektive handlinger med mindre du er i livsfare, og skal forsvare dig selv eller dine nærmeste. I sådanne situationer er du aldeles uligevægtig, til fare for dig selv og andre, og så vil du ydermere ofte fortryde dine handlinger bagefter.

Lever du fx i et forhold, hvor du hele tiden føler, at den anden er efter dig, og at du ikke bare ind i mellem kan leve livet ved at føre nogle af dine følelser, tanker og handlinger ud i livet, og hvor du ind i mellem har friheden til at forfølge dine drømme og være sammen med dem du vil. Så er mit svar til dig: Overvej nøje om dette forhold er noget for dig. Hvis du ikke kan snakke med din partner om, hvad det er du gerne vil have muligheder for og udleve i dit forhold, så er det tid til at komme videre i dit liv. I et parforhold SKAL det være sådan, at DU BLIVER DEN BEDSTE AF DIG SELV. Simpelthen, den bedste af dig selv, intet mindre.

En af de største meninger med livet, må være at sprede de gode ringe i vandet, så det sætter ens omgivelser i lige så gode svingninger, som så igen skaber gode svingninger. Win win oplevelser er de fedeste. Alle parter skal have noget ud af det. Sådan er det også i et forhold. Her skal man ikke begrænse hinanden ved hjælp af skinssyge og smålighed. Nej her skal man berige hinanden med hinandens selskab og tillade den anden frihed til at udvikle sig personligt ved at gøre de ting, der betyder noget for hinanden. Man skal have det godt sammen og hver for sig.

Jeg er så heldig at have en fantastisk kone, som får det bedste frem i mig. Hun tillader min frihed under ansvar naturligvis, så jeg kan lave alle de ting, jeg gerne vil lave alene og sammen med mine venner og familie. Det samme gør jeg også med hende. Derudover har vi heldigvis en masse fælles interesser, som vi også bruger en masse tid på sammen. Vi udvikler os dermed sammen, hvilket er meget vigtigt for et forhold.

Herunder lige nogle billeder af nogle win win oplevelser sammen med min kone og sammen med min mors mand, som elsker at ro kajak, men som ikke har nogen. Derfor tog jeg over til Vestjylland fra Østsjælland med to kajakker, så kan kunne komme på vandet.

Restaurantbesøg med konen og to venner

Klargøring til tur på Vandkraftsøen med Per

Der er ikke noget bedre end at lave noget fysisk sammen i skønne omgivelser

Yes I am an old sergent from Den Kongelige Livgarde

Herunder vil jeg slutte af med noget af det, der gør mig allermest glad. Jeg elsker at bade efter jeg har kørt mountainbike.

Få plads til alt det du elsker, og bliv den bedste af dig selv, som verden kan drage stor nytte af på den ene og den anden måde.

 

Love, Health and Wisdom

Brian

Noo comment yet

No comment yet to the post. You can be the first to comment it.

Write a comment...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Taknemmelighed